Βορεάδης, Γκόντας, Κουκουλεκίδης & Μπακάλης οι νέοι παρατηρητές διαιτησίας

Newsroom
Βορεάδης, Γκόντας, Κουκουλεκίδης & Μπακάλης οι νέοι παρατηρητές διαιτησίας

bet365

Ο Παναγιώτης Μπακάλης, ο Στέλιος Κουκουλεκίδης, ο Λάζαρος Βορεάδης και ο Σπύρος Γκόντας εντάσσονται στη νέα ΚΕΔ, αναλαμβάνοντας ρόλο παρατηρητών διαιτησίας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκδήλωση του φετινού πρωταθλήματος της Basket League, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε εκ νέου στη διαιτησία, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να λυθεί. Θέλω να κριθώ πάρα πολύ αυστηρά για αυτό το θέμα, αλλά δίκαια...».

Η σύνθεση της νέας επιτροπής διαιτησίας, λοιπόν επικυρώθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ την περασμένη Πέμπτη ενώ εκτός από την τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ (Πιτσίλκας, Μουζάκης, Μπήτης) και τον Γιώργο Τανατζή που ανέλαβε τη θέση του εθνικού καθηγητή διαιτησίας, ρόλο παρατηρητών αναλαμβάνουν ο Παναγιώτης Μπακάλης, ο Στέλιος Κουκουλεκίδης, ο Λάζαρος Βορεάδης και ο Σπύρος Γκόντας.

Εξάλλου, ρόλο ειδικού συμβούλου επί θεμάτων διαιτησίας ανέλαβε ο Χρήστος Χριστοδούλου ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε προαναγγείλει πως οι ομάδες θα γνωρίζουν τη βαθμολόγηση των διαιτητών, προτάσσοντας την ισονομία, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.