ΕΟΚ: Ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ

Newsroom
ΕΟΚ: Ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ, με τον Χρήστο Χριστοδούλου να είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα διαιτησίας και τον Νίκο Πιτσίλκα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει για τον ρόλο του Χρήστου Χριστοδούλου στη νέα σύνθεση της ΚΕΔ, κάτι για οποίο είχε μιλήσει και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε όλη τη σύνθεση της ΚΕΔ, με τον Νίκο Πιτσίλκα να είναι ο πρόεδρος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 30/9 επικυρώθηκε και τυπικά η σύνθεση της νέας επιτροπής διαιτησίας.

Ρόλο ειδικού συμβούλου επί θεμάτων διαιτησίας ανέλαβε ο Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ την τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ απαρτίζουν οι Νίκος Πιτσίλκας (πρόεδρος), Κώστας Μουζάκης και Δημήτρης Μπήτης. Τη θέση του εθνικού καθηγητή διαιτησίας καταλαμβάνει ο Γιώργος Τανατζής.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED