ΑΕΚ: Ψάχνει αθλητικό ψηλό, αρχικά, μόνο για το BCL

ΑΕΚ: Ψάχνει αθλητικό ψηλό, αρχικά, μόνο για το BCL

ΑΕΚ: Ψάχνει αθλητικό ψηλό, αρχικά, μόνο για το BCL

bet365

Η ΑΕΚ θα δοκιμάσει την υπέρβαση. Το «κιτρινόμαυρο» πλάνο αναφέρει την αναζήτηση για έναν αθλητικό ψηλό, με αρχικό σκοπό να αποτελέσει τον 7ο ξένο στο BCL. Καμία σκέψη, αυτή τη στιγμή, για αλλαγή στους υπάρχοντες ξένους.

Η πρόθεση της ΑΕΚ υπήρχε. Πλέον, θα πάρει «σάρκα και οστά», αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος αθλητή. Ο Στέφανος Δέδας και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, έλαβαν την οριστική απόφαση και ήδη βρίσκονται στην αναζήτηση για την προσθήκη ενός αθλητικού ψηλού, ο οποίος θα «σφίξει» παραπάνω την άμυνα.

Το αδύναμο σημείο των «κιτρινόμαυρων» στον ημιτελικό του Super Cup, απέναντι στον Προμηθέα. Αν συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΚ θα μπει σε μία... πολυτέλεια, όπως σας ανέλυσε την Κυριακή το Gazzetta.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ υπολογίζουν το νέο απόκτημα - όταν και αν αποκτηθεί - μόνο για το BCL. Ένας παραπάνω ξένος (επτά), ο οποίος, ωστόσο, αρχικά δεν θα δηλωθεί στην Basket League. Με σκοπό να προστεθεί λίγη παραπάνω... σκληράδα στην άμυνα της ΑΕΚ.

Ο Δέδας μπορεί να είδε αμυντική βελτίωση στο ματς με το Λαύριο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θέλει ένα έξτρα... κλικ, ειδικά για τα δύσκολα ματς του BCL. Στις θέσεις των σέντερ εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού στην Πάτρα ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης μέτρησε 11 λεπτά απέναντι στον Προμηθέα και 2,5 κόντρα στο Λαύριο.

Έτσι και αλλιώς, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος που ξεκινάει το σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου. Και τουλάχιστον για την αρχή θα πορευθεί με τους Βαουλέτ, Χάρις, Ανγκόλα, Γκρίφιν, Κολόμ και Γέλοβατς.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα