Δέδας: «Απογοητευμένος με την προσέγγιση μας» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Δέδας: «Απογοητευμένος με την προσέγγιση μας» (vid)

bet365

Ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στη λανθασμένη προσέγγιση της ομάδας του, στον χαμένο ημιτελικό του Super Cup απέναντι στον Προμηθέα.

Ο Στέφανος Δέδας δεν κρύφτηκε. Μίλησε για μία δίκαιη ήττα και αναφέρθηκε στην απογοήτευσή του από την προσέγγιση της ΑΕΚ, στον χαμένο ημιτελικό του Super Cup απέναντι στον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μαζί με τον Προμηθέα στο σκορ, είχαμε ένα καλό δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξαν ρόλο τα δύο συνεχόμενα «τετράποντα» που μεγάλωσαν τη διαφορά, χωρίς να είναι διαφορά των ομάδων τέτοια. Δεν είχαμε τον τρόπο να γυρίσουμε, προσπάθησα να ενεργοποιήσω λίγο τα παιδιά. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο.

Χάσαμε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια τον Προμηθέα. Μια νέα ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα που τη καθηλώνουν, όμως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σύντομα. Και θα γίνει αυτό» σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και σε ερώτηση για τη νέα σεζόν, με αφορμή και το νέο γήπεδο, απάντησε:

«Είναι μια σκέψη που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να το καταλάβουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο να κάνουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα περισσότερο και να δούμε πως θα προσεγγίσουμε καλύτερα το παιχνίδι αμυντικά. Οι παίκτες του Προμηθέα, τελείωσαν το παιχνίδι με 69% στο δίποντο. Είμαι λίγο απογοητευμένος με την προσέγγιση μας και σήμερα, δεν ήμασταν όπως έπρεπε».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα