ΑΕΚ: Θέλει ενίσχυση, αλλά οι 7 ξένοι είναι πολυτέλεια

ΑΕΚ: Θέλει ενίσχυση, αλλά οι 7 ξένοι είναι πολυτέλεια

ΑΕΚ: Θέλει ενίσχυση, αλλά οι 7 ξένοι είναι πολυτέλεια

bet365

Η εικόνα της ΑΕΚ, ειδικά με τον Προμηθέα, στον ημιτελικό του Super Cup, έφερε προβληματισμό. Με τον Στέφανο Δέδα να μιλάει για αθλητικότητα στην άμυνα. Υπάρχει χώρος για έναν ακόμη ξένο; Το Gazzetta αναλύει.

Τα δεδομένα είναι απλά: Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ έχει έξι ξένους (Χάρις, Βαουλέτ, Γκρίφιν, Κολόμ, Γέλοβατς, Ανγκόλα). Ο υπέρτατος επιτρεπόμενος αριθμός ξένων στην Basket League.

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για την αθλητικότητα στην άμυνα της «Βασίλισσας». Αυτή που λείπει και προφανώς πρέπει να προστεθεί. Ένας ακόμη αθλητικός ψηλός θα ταίριαζε «γάντι» στην ΑΕΚ.

Μόνο που αν προστεθεί και έβδομος «λεγεωνάριος», θα σημαίνει ότι ένας θα πρέπει να «κοπεί» από την Basket League και θα έχει δικαίωμα να παίζει μόνο στo BCL. Αυτή τη στιγμή, μολονότι μοιάζει αναγκαίο, για την ΑΕΚ είναι πολυτέλεια. Και λόγω των υπεράριθμων και επειδή η ΑΕΚ έχει επιχειρήσει ένα γενναίο συμμάζεμα στα οικονομικά της και το κυριότερο, θα πρέπει να το τηρήσει, για να μην βρεθεί προ απρόοπτων. Μην ξεχνάμε ότι έχουν περάσει δύο 24ώρα από τη στιγμή που η ΑΕΚ «έσβησε» οριστικά τα 14 ban που της είχαν επιβληθεί.

Ο Στέφανος Δέδας περιμένει την επιστροφή του Νίκου Παππά, κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του Οκτώβρη, αλλά και εκείνη του Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με τον τραυματισμό που υπέστη την περασμένη σεζόν.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα