Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τίτλους ανεξαρτήτως κατάστασης»

Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τίτλους ανεξαρτήτως κατάστασης»

Newsroom
Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τίτλους ανεξαρτήτως κατάστασης»

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο Super Cup της ιστορίας του και ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπενθύμισε πως οι «πράσινοι» είναι καταδικασμένοι να παίζουν με πίεση.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τρόπαιο για 27η σερί σεζόν έπειτα από τη νίκη του Προμηθέα Πατρών με 92-83 στον τελικό του Super Cup, έχοντας ως MVP τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ακολούθως ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι μια καλή αρχή. Ξεκινάμε με αυτό το τρόπαιο, που πέρυσι το χάσαμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε. Θέλουμε πιεστική άμυνα. Σήμερα δεν φαίνεται στο σκορ, γιατί χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Προμηθέας επιτίθεται στα πρώτα 3-4'', είναι φοβερό. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Είμαι χαρούμενος γιατί προσθέτουμε έναν τίτλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Είμαστε μια διαφορετική ομάδα φέτος. Ο κόουτς θέλει να βάλει τη φιλοσοφία του. Όλοι έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Ανεξαρτήτως κατάστασης η ομάδα θέλει να κυνηγάει τίτλους. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν και είμαστε χαρούμενοι. Σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχει χαλάρωση. Είμαστε "καταδικασμένοι" με τόσο κόσμο πίσω μας να παίζουμε με πίεση. Θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο.

Ο κόουτς είναι ένας προπονητής που βοηθάει την ομάδα να παίξει στο μάξιμουμ, επικεντρώνεται στην άμυνα. Είναι δίκαιος και λεπτομερής και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θέλουμε χρόνο, είχαμε αλλαγές παικτών και προπονητή. Δεν είναι εύκολο, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία. Το αποτέλεσμα είναι χαρμόσυνο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα