Basket League: Τζάμπολ με ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών

Basket League: Τζάμπολ με ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών

bet365

Οι δύο τελευταίοι φάκελοι εξετάστηκαν. Και πλέον, στην Basket League οι ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής είναι τέσσερις: Άρης, Κολοσσός, Απόλλων Πάτρας και Ηρακλής. Ποιες οι ποινές που αντιμετωπίζουν.

Η ΑΕΚ προστέθηκε στην πλευρά των ομάδων που έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League. Ο Ηρακλής ακολούθησε την αντίθεση πλευρά. Εκείνη που συνοδεύεται με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης επισημοποίησε την αλλαγή στις ποινές αφαίρεσης βαθμών, για τις ομάδες που δεν θα λάβουν οριστικά πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ο Κολοσσός και οι άλλοι

Και αυτή τη στιγμή, ο Κολοσσός Ρόδου κινδυνεύει με αφαίρεση ενός βαθμού (-1), επειδή κατέθεσε τον πλήρη φάκελό του, εκπρόθεσμα. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες μπαίνουν στην εξίσωση της αφαίρεσης 3-5 βαθμών. Ανάλογα με τις ελλείψεις που υπάρχουν στο φάκελό τους.

Αυτό ισχύει τούτη τη στιγμή, με δεδομένο ότι ο Απόλλων Πάτρας περιμένει την εκδίκαση για την έγκριση της νομιμότητας των μετόχων του, η οποία αναβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη (23/9).

Ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών και το μαγικό... 8

Αν οι αφαιρέσεις ισχύσουν, τότε θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών. Και φυσικά, για την εκκίνηση που θα φέρει αυτές τις τέσσερις ομάδες με το... καλημέρα σε μειονεκτική θέση, ακόμη και αν οι Άρης, Ηρακλής και Απόλλωνας τιμωρηθούν με το ελάχιστο των τριών βαθμών.

Πέρσι (με μία ομάδα να υποβιβάζεται) η παραμονή παίχτηκε στις 6 νίκες (6-16 το ρεκόρ της Λάρισας), κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες με -3 καλούνται να κάνουν τουλάχιστον 8 νίκες σε 26 αγωνιστικές.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα