Ο Φίνκε και το 24ώρο που θα κρίνει τη μεταγραφή του στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Φίνκε και το 24ώρο που θα κρίνει τη μεταγραφή του στον Άρη

bet365

Ο Μάικλ Φίνκε ενδιαφέρει τον Άρη και σε περίπτωση που αποδεσμευτεί από τον Ηρακλή μέχρι αύριο (24/9) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο μηνών.

Η δυσκολία του Άρη στη εύρεση σέντερ στα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ο Γιάννης Καστρίτης τον οδήγησε στην απόφαση να κοιτάξει λίγο πιο πέρα από το Nick Galis Hall και πιο συγκεκριμένα στο Ιβανώφειο. Ο Μάικλ Φίνκε βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ηρακλή για την αποδέσμευσή του και ο Άρης εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Αμερικανό σέντερ ούτως ώστε να καλύψει τη θέση του έκτου ξένου και παράλληλα του βασικού σέντερ. Αρχικά, ο έμπειρος Αμερικανός ζήτησε να προπονείται με τους «κίτρινους», στη συνέχεια όμως οι τελευταίοι είδαν το θέμα πιο ζεστά.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει μέρος στις προπονήσεις του Άρη και φυσικά να υπογράψει συμβόλαιο, είναι η αποδέσμευσή του από τον Ηρακλή. Προς αυτήν την κατεύθυνση γίνονται συζητήσεις μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης των «κυανόλευκων». Για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις μετακόμισης του Φίνκε από τον Ηρακλή στον Άρη, θα πρέπει να λύσει σήμερα (23/9) το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους». Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει αυτό το δικαίωμα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα