ΑΕΚ: «Σβήστηκαν» τα ban, κανονικά με όλους τους παίκτες στο Super Cup

ΑΕΚ: «Σβήστηκαν» τα ban, κανονικά με όλους τους παίκτες στο Super Cup

ΑΕΚ: «Σβήστηκαν» τα ban, κανονικά με όλους τους παίκτες στο Super Cup

bet365

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με πλήρη αποστολή στο Super Cup της Πάτρας, αφού λύθηκαν και τα τελευταία πέντε ban που είχε επιβάλλει η FIBA.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με όλα τα νέα αποκτήματα στο Super Cup, αρχικά στον ημιτελικό κόντρα στον διοργανωτή Προμηθέα (25/9, 21:00).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη ρύθμιση των 5 ban που απέμειναν, από τα 14 που είχαν επιβληθεί από τη FIBA, και μπορούν να λάβουν τα letter of clearence των αθλητών που δεν είχαν αγωνιστεί πέρσι στην Ελλάδα. Απομένει και το επίσημο του χαρακτήρα, μόλις ολοκληρωθεί η αλληλογραφία με την FIBA. Λογικά μέχρι την Παρασκευή.

Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι στο Super Cup οι ομάδες αγωνίζονται μόνο με τα υπογεγραμμένα συμβόλαια των παικτών. Και ενδεχομένως η ΑΕΚ να μπορούσε να αγωνιστεί και δίχως την άρση των ban. Ωστόσο, τώρα μπορεί να το κάνει με κάθε επισημότητα.

Ήδη στη «Βασίλισσα» έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες τη διεργασία της έκδοσης των δελτίων των παικτών, έτσι ώστε με τον μηδενισμό των ban, να μπορεί να τα εκδώσει άμεσα.

Ήδη στην ΑΕΚ αναμένουν, λογικά αύριο Πέμπτη (23/9) την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα