ΕΕΑ: Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΑΕΚ, όχι στον Ηρακλή (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΕΕΑ: Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΑΕΚ, όχι στον Ηρακλή (pic)

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ ΑΕΚ, όχι όμως και στην ΚΑΕ Ηρακλής που θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην Basket League με αφαίρεση 3 ως 5 βαθμών. Παράλληλα, αναβολή πήρε η υπόθεση του Απόλλων Πάτρας.

Οι δύο τελευταίες εκκρεμότητες για την Basket League, όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν, με την ΑΕΚ να παίρνει πιστοποιητικό και τον Ηρακλή να μην το λαμβάνει.Έτσι, λοιπόν ο «Γηραιός» θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών, από -3 ως -5 για το οποίο θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής.

Πλέον, οι ομάδες χωρίς πιστοποιητικό είναι τέσσερις, με τον Άρη, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Απόλλων Πάτρας να συμπληρώνουν το καρέ. Η υπόθεση των Πατρινών για την έγκριση της νομιμότητας των μετόχων της ομάδας πήρε αναβολή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος της Basket League, ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης είχε ανακοινώσει την αλλαγή στις ποινές για τις ομάδες που δεν θα λάβουν το πιστοποιητικό συμμετοχής, με την ποινή να διαμορφώνεται σε αφαίρεση 3-5 βαθμών και -1, αν μία ομάδα έχει καταθέσει εκπρόθεσμα τον φάκελό της (περίπτωση Κολοσσού).

EEA

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME

BASKET LEAGUE NEWS FEED