Μανωλόπουλος: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Μανωλόπουλος: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Newsroom
Μανωλόπουλος: «Είμαστε απογοητευμένοι»

bet365

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των προκριματικών του BCL και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» είπε μετά το τέλος ότι «είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι όπου θέλαμε τη νίκη πολύ για να περάσουμε στους ομίλους του Basketball Champions League. Δεν τα καταφέραμε, η ομάδα θέλει δουλειά, είναι καινούργια. Οι επιλογές των παικτών είναι σωστές, αλλά είναι μια καινούργια ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κλουζ για τη νίκη της, είναι μια ανερχόμενη ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια αρκετά χρόνια».

Από τη πλευρά του ο τεχνικός της Κλουζ, Μχάι Σαλβάσαν, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη πρόκριση της ομάδας του, λέγοντας από τη πλευρά του: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλαμε να νικήσουμε πολύ. Νομίζω ότι ήμασταν οι μόνοι και στην Ελλάδα και στη Ρουμανία που πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας όπως είναι το Περιστέρι, με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα σε ομαδικό επίπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Βγάλαμε μερικές πολύ σημαντικές επιθέσεις σε κρίσιμα χρονικά σημεία του παιχνιδιού». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για το παιχνίδι και τόνισε: «Μου αρέσει πάρα πολύ να έχει κόσμο στο γήπεδο, γιατί αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού. Να είμαστε μαζί με τους φιλάθλους και να απολαμβάνουμε την ομορφιά του παιχνιδιού. Χωρίς κόσμο το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ φτωχότερο! Ακόμη και εκτός έδρας, απολαύσαμε πάρα πολύ την παρουσία των οπαδών στις εξέδρες. Αυτό είναι το πνεύμα που θα πρέπει να επικρατήσει στο μπάσκετ. Ελπίζω να μην επαναληφθούν καταστάσεις που δεν θα επιτρέψουν την παρουσία των οπαδών της κερκίδας, λόγω του Covid-19».

Τέλος, για την συνέχεια και τον τελικό με την Φριμπούρ, επισήμανε: «Έχουμε μια ημέρα ξεκούραση και μετά είναι ο τελικός. Παίρνουμε τα πράγματα ένα-ένα, θέλουμε να ξεκουραστούμε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στον τελικό που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Θα παρακολουθήσουμε τον αντίπαλο μας, θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι την Παρασκευή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα