Προμηθέας Πάτρας: Παίρνει τον Ντάριο Χαντ και δυναμώνει την ρακέτα του (vids)

Προμηθέας Πάτρας: Παίρνει τον Ντάριο Χαντ και δυναμώνει την ρακέτα του (vids)

Αντωνία Σπανού
Προμηθέας Πάτρας: Παίρνει τον Ντάριο Χαντ και δυναμώνει την ρακέτα του (vids)

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών κάνει δικό του τον Ντάριο Χαντ και γεμίζει με δύναμη την ρακέτα του.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριο Χαντ είναι ο Προμηθέας. Η ομάδα από την Πάτρα θέλει να κάνει δικό της τον Αμερικανό σέντερ, για την επόμενη σεζόν. Ο 32χρονος έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται ότι τον βρήκε στην ομάδα της Πάτρας.

Είναι γεννημένος τον Μάϊο του 1989 και έχει πλούσιες εμπειρίες από την καριέρα του. Αγωνίστηκε 4 χρόνια στο κολλέγιο της Νεβάδα και ήταν μέλος της καλύτερης αμυντικής 5άδας. Όταν δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2012 αποφάσισε να πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη και στα μέρη μας, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του.

Άλλωστε δεν ήταν δύσκολο για εκείνον να ταξιδεύει, αφού οι γονείς του ήταν στην Πολεμική Αεροπορία, με τον ίδιο να μεγαλώνει μεταξύ Ιαπωνία και Τουρκίας και συνεχών μετακομίσεων.

Ξεκίνησε από την Ουκρανία και συνέχισε την πορεία του στην Αυστρία. Έπειτα και αφού δοκίμασε την τύχη του στην G League, πήγε για πρώτη φορά στην Ιταλία και εκεί έμελλε να στεριώσει, αφού έχει βρεθεί σε 4 ομάδες. Πέρασε από Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και Μαυροβούνιο, πριν καταλήξει και πάλι στην Ιταλία και αρχικά στη Βίρτους Ρόμα και κατέληξε στην Μπολόνια, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Με την ιταλική ομάδα ο Αμερικανός είχε 10.1 πόντους (59.8% στο δίποντο) και 5.6 ριμπάουντ. Πέρυσι αγωνίστηκε και στο Basketball Champion League και είχε σε αυτό 12,3 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, ενώ φέτος θα κάνει ντεμπούτο στο Eurocup.

Είναι ένας δυνατός σέντερ (2,06), αθλητικός που μπορεί να τελειώσει πολύ καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι, ενώ είναι εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Κάπως έτσι συνεχίζεται η ενίσχυση για τους Πατρινούς μετά τους Γκάντι, Κέντρικ Ρέι, την ανανέωση Γκραντ, την προσθήκη Ρογκαβόπουλου και του Σβαρτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα