Ολυμπιακός: Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την επιστροφή του στην Basket League

Ολυμπιακός: Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την επιστροφή του στην Basket League

Ολυμπιακός: Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την επιστροφή του στην Basket League
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει και επίσημα στην Basket League, μετά από απουσία δύο ετών. Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έδωσε την έγκριση για την «ερυθρόλευκη» επιστροφή.

Μετά από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά στην Basket League! Η επιτροπή αδειοδότησης εξέτασε τον φάκελο που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» και έκανε θετική εισήγηση στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, το οποίο συνεδρίαζε σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έδωσε με τη σειρά του το «πράσινο φως» και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League, μετά από δύο σεζόν. Ο φάκελος τον οποίον είχαν καταθέσει οι Πειραιώτες ήταν πλήρης και έτσι όπως αναμενόταν εγκρίθηκε η παρουσία του στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η έτερη ομάδα που κέρδισε τον προβιβασμό της από την Α2, ο Απόλλωνας Πάτρας έχει διορία μέχρι τις αρχές Αυγούστου, προκειμένου να καταθέσει το φάκελό του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED