Απόλλων Πάτρας: Τα βήματα για τη συμμετοχή στην Basket League

Απόλλων Πάτρας: Τα βήματα για τη συμμετοχή στην Basket League

bet365

Ο Απόλλων Πάτρας εξασφάλισε την επιστροφή του στην Basket League έπειτα από το 2017 και πλέον δρομολογεί τις εξελίξεις όσον αφορά τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Ο ιστορικός Απόλλων Πάτρας εξασφάλισε το δικαίωμα της απευθείας ανόδου στην Basket League έπειτα από τη νίκη του επί του Ολυμπιακού Β' στις 23/6, σφραγίζοντας την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Το ζήτημα, πλέον έχει να κάνει με τη σύσταση και λειτουργία της νέας Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας ενόψει της συμμετοχής των «μελανόλευκων» στην Basket League της σεζόν 2021-22.

Η υπό σύσταση νέα ΚΑΕ που πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα κουβαλήσει τα χρέη προς το Δημόσιο αλλά και το γνωστό χρέος προς τον Άλεξ Άκερ από τη θητεία του Αμερικανού στους Πατρινούς την περίοδο 2017-18 όμως θα δίνεται η δυνατότητα στους Πατρινούς να μειώσουν στο 50% τα χρέη προς τρίτους.

Ο Απόλλων Πατρών έχει το δικαίωμα ως τις 7 Αυγούστου να καταθέσει τον φάκελο συμμετοχής που θα εξετάσει η Επιτροπή Αδειοδότησης και θα γνωμοδοτήσει.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED