Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση σε Μήτογλου, αναμονή για την απόφασή του

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση σε Μήτογλου, αναμονή για την απόφασή του

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση σε Μήτογλου, αναμονή για την απόφασή του

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη πρόταση στον Ντίνο Μήτογλου για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ίδιο να αποφασίζει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Προτεραιότητά μας είναι να μείνει ο ελληνικός κορμός. Από τη στιγμή που ξέρουμε που ξέρουμε τα δεδομένα, αυτή είναι η κατεύθυνσή μας. Δεν το συζητάμε. Εχει γίνει επαφή, το θέλουμε καιρό. Συζητάμε και θέλουμε να έχουμε αυτόν τον κορμό και την επόμενη σεζόν. Το σκεφτόμαστε μέρα-νύχτα» αναφερόμενος στους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου.

Άλλωστε γύρω από αυτούς τους παίκτες θέλει ο Παναθηναϊκός να «χτίσει» την επόμενη ημέρα και να βάλει γερά θεμέλια (μαζί με την παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη) με έναν δυνατό ελληνικό κορμό. Και φυσικά αποτελούν τις δύο πρώτες προτεραιότητες της ομάδας, μαζί φυσικά με το θέμα του προπονητή. Ο Ίδιος ο Μήτογλου, στο περιθώριο των προπονήσεων της Εθνικής Ελλάδας είπε από τη πλευρά του ότι «εχουμε συζητήσει με την ομάδα, θα παρθούν αποφάσεις σύντομα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, οι εν λόγω συζητήσεις έλαβαν χώρα την Τετάρτη (16/6) όπου ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον 25χρονο φόργουορντ. Ουσιαστικά μετουσίωσε σε πράξη την μεγάλη επιθυμία να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας (τουλάχιστον) και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Μήτογλου από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Φυσικά σε αυτό το διάστημα ενδέχεται να υπάρξει και νέα επαφή των δύο πλευρών, την ώρα που ο διεθνής φόργουορντ έχει στα χέρια του προτάσεις και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους της EuroLeague. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος με τη σειρά του έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με το «τριφύλλι» που θέλει να τον κρατήσει διακαώς στο ρόστερ, ενώ παράλληλα έχει «κεντρίσει» και ομάδες από την πρώτη ταχύτητα της EuroLeague.

Όσον αφορά το θέμα του Μήτογλου, η ισραηλινή «Walla» ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ντίνο Μήτογλου για τριετές συμβόλαιο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Στο μεταξύ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Όντεντ Κάτας! Ο Ισραηλινός τεχνικός βρίσκεται στο Ισραήλ και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ώστε να συζητήσει με την διοίκηση του Παναθηναϊκού το αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν και για την επόμενη σεζόν (σ.σ. το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου) ή αν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Γι αυτόν τον λόγο, ο Τάκης Τριαντόπουλος απέφυγε να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα