Μήτογλου: «Έχουμε συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, σύντομα οι αποφάσεις»

Μήτογλου: «Έχουμε συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, σύντομα οι αποφάσεις»

Μήτογλου: «Έχουμε συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, σύντομα οι αποφάσεις»

bet365

Στο πλαίσιο της Media Day της Εθνικής, ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως σύντομα θα παρθούν αποφάσεις.

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει τεθεί στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει της συμμετοχής στο Προολυμπιακό τουρνουά. Όπως μάλιστα ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο Μήτογλου θα παίζει στο «3» εν τη απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε σχετικά στη Media Day της Εθνικής: «Είναι τιμή για κάθε παίκτη να βρίσκεται εδώ. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε όλοι μαζί. Όπως είπε και ο κόουτς έχουμε αρκετούς τραυματισμούς και δεν έχουν κάποιοι τη δυνατότητα να προπονηθούν. Τώρα έρχονται δύσκολα ματς, έχουμε το "Ακρόπολις" που είναι δύσκολο τεστ. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε και να πάμε στο Προολυμπιακό».

Ο Μήτογλου μίλησε τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό και τις πιθανότητες παραμονής του: «Έχουμε συζητήσει με την ομάδα, θα παρθούν αποφάσεις σύντομα».

Αναφορικά στον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής, είπε: «Θα έχουμε πιο ψηλά σχήματα, θα μπορούμε να αλλάξουμε στα σκριν. Πρέπει να κάνουμε δουλειά στα ριμπάουντ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και στα ριμπάουντ και στο σουτ και σε ότι χρειαστεί η ομάδα».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα