ΑΕΚ: Ούτε ο Μορέιρα έχει συμφωνήσει για διακανονισμό! (pic)

ΑΕΚ: Ούτε ο Μορέιρα έχει συμφωνήσει για διακανονισμό! (pic)

ΑΕΚ: Ούτε ο Μορέιρα έχει συμφωνήσει για διακανονισμό! (pic)

bet365

Μετά τους Ματ Λοτζέσκι και Κιθ Λάνγκφορντ, σειρά πήρε και ο Γιανίκ Μορέιρα να αρνηθεί ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για διακανονισμό.

Η ΑΕΚ μπορεί κατέθεσε τον φάκελο για την αδειοδότησή της για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα ωστόσο οι Ματ Λοτζέσκι και Κιθ Λάνγκφορντ υπογράμμισαν μέσω αναρτήσεών τους στο twitter ότι δεν είχαν υπογράψει προκειμένου να διευθετηθούν οι διακανονισμοί για τα χρωστούμενα.

Σαν μην έφταναν οι δύο Αμερικανοί, στη λίστα προστέθηκε και ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε ότι έχει υπογράψει διακανονισμό: «Γνωρίζω ότι δεν έχω υπογράψει κάποια συμφωνία με την ΑΕΚ μέχρι τώρα...» ήταν η χαρακτηρισική του ανάρτηση.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

BASKET LEAGUE NEWS FEED