ΑΕΚ: Κατατέθηκε ο φάκελος για την αδειοδότηση

ΑΕΚ: Κατατέθηκε ο φάκελος για την αδειοδότηση

ΑΕΚ: Κατατέθηκε ο φάκελος για την αδειοδότηση

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε το φάκελο για την αδειοδότησή της για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα.

Στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε η κατάθεση των φακέλων στον ΕΣΑΚΕ για την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα της Basket League. Η ΑΕΚ κατέθεσε τον δικό της φάκελο, λίγη ώρα αργότερα και πλέον τηρεί στάση αναμονής για το αν θα λάβει ή όχι το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Από την Κυριακή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ρυθμίσουν σημαντικά κομμάτια του φακέλου. Το πρωί της Δευτέρας είχαν γίνει σημαντικά και θετικά βήματα, με τους τέσσερις παίκτες που δεν είχαν υπογράψει τον διακανονισμό για τις οφειλές (Λάνγκφορντ, Μόουζες, Λοτζέσκι, Μορέιρα) να το κάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πλέον, η τύχη της ΑΕΚ εξαρτάται από μία πενταμελής επιτροπή (Γαλατσόπουλος, Πανταζόπουλος, Δουβής, ένας νομικός και ένας οικονομολόγος), οι οποίοι θα παραλάβουν τον φάκελο και θα αποφασίσουν, σε διάστημα λίγων ημερών, αν η «Βασίλισσα» πρέπει να λάβει πιστοποιητικό.

Με το νέο αυστηρό νόμο σε ισχύ τα περιθώρια ελαστικότητας είναι ελάχιστα. Πάντως, αν η ΑΕΚ δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής έχει δικαίωμα έφεσης, με άλλη, ανεξάρτητη επιτροπή, να αποφασίζει οριστικά για την τύχη της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα