Τζάμπολ στο TOP 16 με ματσάρα στο ΣΕΦ!

Φάνης Παναγιώτου
Τζάμπολ στο TOP 16 με ματσάρα στο ΣΕΦ!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα, το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και το TOP 16 της Euroleague κάνει τζάμπολ με... δυναμικό τρόπο!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει πάρει τον αέρα της Μπαρτσελόνα από τα περσινά playoffs και το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει νέα νίκη πληρώνει 1.75! Βέβαια, όποιος πιστεύει στους «Μπλαουγκράνα» μπορεί να ποντάρει στο αρκετά υψηλό 2.20 που πληρώνει το διπλό!

Οι επιλογές, όμως, δεν τελειώνουν εκεί. Η sportingbet.gr στου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις παιχνίδι με χάντικαπ, under/over, όπως και ημίχρονα/τελικά! Όσο για τους παίκτες; Μπορείς να ποντάρεις σε πληθώρα επιλογών, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης ή ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

Βέβαια, το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία εκεί όπου η Κίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ακόμα μία ματσάρα, με τον άσο να βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.55! Αν, όμως, βλέπεις νικήτρια την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρισμα στο διπλό με χάντικαπ σε απόδοση 1.925!

Ωστόσο, υπάρχουν κι επιλογές για να μην μπλέξεις με νικητή. Για παράδειγμα το over 17.5 του εξαιρετικού φέτος Νάντο Ντε Κολό πληρώνει 1.85 στη sportingbet.gr. Ακόμα, μπορείς να ποντάρεις στον Σβεντ, τον Ράις ή τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Φινάλε με το σημαντικό παιχνίδι που θα λάβει χώρα στην Ανδαλουσία ανάμεσα στην Ουνικάχα Μάλαγα και τη Νταρουσάφακα. Μπορούν οι Τούρκοι να κάνουν την έκπληξη; Παίξε το διπλό σε απόδοση 4.20! Αν, όμως, βλέπεις νίκη των γηπεδούχων και μάλιστα... εύκολη, μπορείς να ποντάρεις τον άσο με περισσότερους από 13.5 πόντους σε απόδοση 3.00!

Ούτε εδώ λείπουν τα ειδικά στοιχήματα, με τη sportingbet.gr να σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις στον Ρέντινγκ, τον Τζάκσον, τον Κουζμίνσκας κι αρκετούς ακόμα σε πολύ καλές αποδόσεις!