Εκτός έδρας οι "Δικέφαλοι", με Τραμπζονσπόρ ο Άρης (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Εκτός έδρας οι "Δικέφαλοι", με Τραμπζονσπόρ ο Άρης (pics)
Εκτός έδρας συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ, με τον Άρη να υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την Τραμπζονσπόρ.

Η δράση στα παρκέ του Eurocup συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου... Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Κράσνι Οκτιάμπρ, η οποία... άλωσε το ΟΑΚΑ, ωστόσο έκτοτε δεν έχει "γευτεί" τη χαρά της νίκης και με ρεκόρ 1-4 παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Ένωση! Βέβαια, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει το χατήρι στους Ρώσους και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που... τρέχει και να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης.

Εκτός έδρας δοκιμάζεται κι ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" θ' αντιμετωπίσει τη Ζολνόκι (1-4) και θα ψάξει την 3η του νίκη στη διοργάνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λιέτουβος Ρίτας κι έχει ρεκόρ 2-3 στο Group 3 της πρώτης φάσης του Eurocup.

Τέλος, ο Άρης υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τη Τραμπζονσπόρ και θα ψάξει την 4η νίκη του. Οι "κίτρινοι" έχουν ρεκόρ 3-2, όπως κι οι Τούρκοι, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ματς θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο αντιπάλων στη διοργάνωση. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Άρης είχε ηττηθεί στις λεπτομέρειες (74-71).

Η Sportingbet σου προσφέρει bonus 5% για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αποψινή αναμέτρηση του Αρη με την Τράμπζονσπορ στο «Nick Gallis Hall».

18:30 Κράσνι Οκτιάμπρ - ΑΕΚ (OTE Sport 4)
19:00 Άρης - Τραμπζονσπόρ (ΕΡΤ)
19:00 Ζολνόκι - ΠΑΟΚ (Novasports 2)