Πρίφτης: «Με παίκτες Ευρωλίγκας η Τραμπζονσπόρ»

Φάνης Παναγιώτου
Πρίφτης: «Με παίκτες Ευρωλίγκας η Τραμπζονσπόρ»
Στην Τουρκία με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ (14/10, 19:00) κάνει τζάμπολ στο νέο Eurocup ο Άρης κι ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του στη διοργάνωση.

«Ο Άρης επιστρέφει στο Eurocup μετά από τρία χρόνια και στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτή την υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Τους στόχους μας θα τους θέσουμε μετά από 3-4 παιχνίδια. Η συμμετοχή στο Eurocup θα μας επιτρέψει να βρούμε ρυθμό, αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Βρισκόμαστε σε δύσκολο όμιλο με καλές ομάδες. Η Τραμπζονσπόρ είναι ομάδα υψηλής ποιότητας, με μια τριάδα πολύ καλών Αμερικανών στην περιφέρεια και πολύ έμπειρους ψηλούς. Είναι ένα σύνολο που τρέχει και διαθέτει παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας. Μετά την ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα από τη Γαλατάσαραϊ, περιμένουμε να είναι πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Τετάρτης», ανέφερε ο head coach του Άρη.

Ο Θοδωρής Ζάρας, από πλευράς παικτών, είπε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Eurocup και θα είναι δύσκολο. Παρακολουθήσαμε τη Τραμπζονσπόρ και πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Όταν παίζεις στην Ευρώπη υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες. Θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και το κλειδί γι’ αυτό είναι η συγκέντρωση. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο ό,τι δουλέψαμε στις προπονήσεις».