Εκτός για 10-15 ημέρες ο Μποχωρίδης

Εκτός για 10-15 ημέρες ο Μποχωρίδης

Γιάννης Ράμμας
Εκτός για 10-15 ημέρες ο Μποχωρίδης
Η θλάση στο γαστροκνήμιο περίμενε στη... γωνία τον Λευτέρη Μποχωρίδη κι ο Παναθηναϊκός τον έχασε για 10-15 ημέρες. Θεραπεία ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στροφάρει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Μπαρτσελόνα (19/12, 22:00/ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤ Sports) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, αλλά, αντί να διαγράψει, πρόσθεσε ακόμη ένα ονοματεπώνυμο στο απουσιολόγιό του. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Λευτέρη Μποχωρίδη (γαστροκνήμιο), του οποίου η πρώτη παρουσία του απέναντι στον Άρη (2010-14) βγήκε... ξινή κι αναμένεται να επιστρέψει σε 10-15 ημέρες.

Την ώρα των δυσάρεστων νέων τού 20χρονου γκαρντ ο Δημήτρης Διαμαντίδης (γάμπα) συνέχιζε το πρόγραμμα θεραπείας του κι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον (κνήμη) το δρόμο της επιστροφής στη δράση.

Με τις απουσίες στη θέση «1» να 'χουν φτάσει στις 3, απομένει να φανεί πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην καταλανική ομάδα, την οποία θ' αντιμετωπίσει σε μία αναμέτρηση δίχως ουσιαστικό αντίκτυπο στην κατάταξη του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας. Παρότι ο τελευταίος έχει καλύψει αρκετό απ' το χαμένο έδαφος, ο αδιάφορος χαρακτήρας τής αυλαίας της πρώτης φάσης της διοργάνωσης δε συνεπάγεται με κανενός είδους ρίσκου, αφού η ομάδα έχει μπροστά της σειρά σημαντικών αναμετρήσεων (βλ. ΠΑΟΚ/Κύπελλο Ελλάδος, Ολυμπιακός/Α1 & ΤΟΡ 16 Ευρωλίγκας). Απ' την άλλη, η ετοιμότητα του αρχηγού τού Παναθηναϊκού θα ξεκαθαριστεί στην επόμενη προπόνηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.