Ασταμάτητοι «πολεμιστές» έτοιμοι για break!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ασταμάτητοι «πολεμιστές» έτοιμοι για break!

bet365

Οι Ουόριορς έχουν αρχίσει να τρελαίνουν τον γερο-Γιοβάισα, ο οποίος πιστεύει στο break, περιμένει να δει υψηλό σκορ στο Game 3, ενώ θεωρεί πως ο Τζέι Αρ Σμιθ θα... ξυπνήσει.

Γεια σας φίλοι μου!

Στον δεύτερο τελικό του NBA αγγίξαμε το 4 στα 4, όμως ο Κάιρι Ίρβινγκ μας χάλασε το απόλυτο. Δεν πειράζει όμως γιατί ο γερο-Γιοβάισα σκοπεύει να σας οδηγήσει στο ταμείο στο Game 3.

Η ζέστη με έχει χτυπήσει για τα καλά, χρειάζομαι βουτιές στη θάλασσα να δροσιστώ και ξέρω πως το ίδιο θέλετε και εσείς «αρρωστάκια» της στήλης. Όμως δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με την τρίτη μάχη των Καβαλίερς με τους Ουόριορς (8/6, 04:00).

Να πω την αμαρτία μου, αρχίζω και τους φοβάμαι τους «πολεμιστές». Και απ’ότι βλέπω το ίδιο κάνουν και οι «ιππότες». Μάταια ο «Βασιλιάς» να προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.Οι τρομοκράτες (Ντουράντ και Κάρι) δεν σταματούν να... πυροβολούν, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα τους να φτάσει εύκολα στο 2-0.

Τώρα η σειρά μεταφέρεται στο Κλίβελαντ. Εκεί η ομάδα του Κερ (γύρισε στον πάγκο στο Game 2) δεν θα έχει εύκολο έργο. Όμως το μπάσκετ που παίζει το Γκόλντεν Στέιτ έχει τρελάνει τον γερο-Γιοβάισα. Δεν ξέρω αν θα δούμε... σκούπα στους τελικούς. Όμως θεωρώ πως η παρουσία του «KD» έχει απελευθερώσει και τον Στεφανάκο, ο οποίος ξέρει πως αν δεν κάνει καλό ματς, θα βγει μπροστά ο Ντουράντ και το αντίθετο. Πέρυσι δεν υπήρχε τέτοια πολυτέλεια. Καλοί οι Τόμσον και Γκριν, αλλά δεν είναι οι «φονιάδες» που χρειάζεται μια ομάδα για να φτάσει στον τίτλο. Κάρι και Ντουράντ απέχουν πάρα πολύ από τους υπόλοιπους παίκτες των Ουόριορς. Στηρίζω λοιπόν το τρομερό δίδυμο Κάρι-Ντουράντ και επιλέγω νίκη του Γκολντεν Στέιτ με -2.5 handicap. Πόσο υπέροχο είναι το 1.85!

Όσον αφορά το συνολικό σκορ, βλέπω πάλι τις δυο ομάδες να κάνουν σπουδαίο ματς επιθετικά, όπως έγινε στο δεύτερο παιχνίδι (132-113). Έχουν τα όπλα και τους ελεύθερους σκοπευτές (τριποντέρ) να το πράξουν. Άρα το over 225.5 σε απόδοση 1.87 δεν γίνεται να το αγνοήσουμε.

Πάμε και στα αγαπημένα μου ειδικά παικτών. ΛεΜπρόν, μάγκα μου σε βλέπω να έχεις κέφια σε όλη τη σειρά. Σκοράρεις ασταμάτητα και το ίδιο ελπίζω να κάνεις και σήμερα για να μας πληρώσεις. Πιστεύω στο over 32.5 του «Βασιλιά». Μου αρέσει το 1.85. Ο «LBJ» κάνει... όργια μέχρι τώρα και είναι καθήκον του να προστατεύσει το Κλίβελαντ από ένα πιθανό break. Αυτός θα κάνει «παπάδες» πάλι. Οι συμπαίκτες του δεν ξέρω αν θα τον βοηθήσουν.

Στον αντίποδα έχουμε τον... μάγειρα Κάρι. Στο δεύτερο παιχνίδι κατάφερε να βάλει «30αρα» και να τη συνοδεύσει με triple double. Αυτή τη φορά μας φτάσει μόνο η «30αρα». Άλλωστε το over 28.5 του Στεφ μας κλείνει το μάτι. Όπως και η απόδοση (1.85)

Πρέπει να κλείσω γιατί με περιμένουν κάτι φιλαράκια για μπύρες και κοψίδια. Κρίμα είναι να τους στήσω. Θεωρώ δύσκολο να κάνει ο Ντουράντ τρίτο σερί ματς με 30+ πόντους, έτσι θα στραφώ στην μεγάλη απογοήτευση των τελικών μέχρι τώρα. Τον Τζέι Αρ Σμιθ. Τι ζητάω ρε αγόρι μου; Έξι ποντάκια από σένα για να πιάσω το over 5.5. Ξύπνα φίλε μου η ομάδα σε χρειάζεται. Δύο τριποντάκια ζητάει ο λαός για να πληρωθεί το υπέροχο 1.85.

Αρκετά, ο γερο-Γιοβάισα πάει για φαγοπότι για να γεμίσει... κοιλιά και μπαταρίες για τον τρίτο τελικό του NBA.

Καλή τύχη φίλοι μου!

Η COSMOTE Prepaid Mastercard είναι ο εναλλακτικός, ασφαλής κι εύκολος τρόπος για online, live betting φορτώνοντας παράλληλα με ΜΒ το κινητό του χρήστη. Έτσι, με τη συγκεκριμένη κάρτα, παίζετε και κερδίζετε διπλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα