Ποιος είδε τον Ντουράντ και δεν τον φοβήθηκε!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ποιος είδε τον Ντουράντ και δεν τον φοβήθηκε!

bet365

O γερο-Γιοβάισα... τρελάθηκε με την εμφάνιση του Κέβιν Ντουράντ στον πρώτο τελικό και θεωρεί πως ο «KD» μπορεί να επαναλάβει τα «όργια» στο Game 2.

Γεια σας φίλοι μου!

Οι Ουόριορς ήταν απολαυστικοί στον πρώτο τελικό κόντρα στους Καβαλίερς, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Αρκετά έχουν αλλάξει στις δύο ομάδες σε σχέση με πέρυσι, όμως εκεί που θα σταθώ είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Οι τελικοί είναι ένα στοίχημα για τον «KD» μετά την μετακόμιση του από την Οκλαχόμα στο Γκόλντεν Στέιτ το προηγούμενο καλοκαίρι. Όλοι έπεσαν να τον... φάνε μετά την απόφαση του αυτή, όμως εκείνος στο Game 1 έδειξε πως είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο κατάκτησης του πρώτου του πρωταθλήματος.

Πριν λίγο καιρό σε ένα ταξίδι μου στις ΗΠΑ, είχα συναντηθεί με το φιλαράκι μου τον Κέβιν και τον είδα αγριεμένο και έτοιμο! Ο γερο-Γιοβάισα έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τους 38 πόντους του τα ξημερώματα της Παρασκευής. Θεωρώ πως θα συνεχίσει τις εντυπωσιακές πτήσεις του και στο αποψινό παιχνίδι (03:00, COSMOTESPORT 4 HD). 'Άρα το over 30.5 πόντοι σε απόδοση 1.85 μου αρέσει πολύ.

Πάμε και στην άλλη πλευρά. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να έβαλε 28 πόντους αλλά έκανε και 8 λάθη. Δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια από τους συμπαίκτες του και έπρεπε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, κάτι που δεν τον βοήθησε. Αυτή τη φορά περιμένω έναν βελτιωμένο Κάιρι Ίρβινγκ . Θεωρώ πως ο γκαρντ των Καβς θα μας... αρρωστήσει απόψε και για αυτό τον λόγο θα πάω με το over 25.5 στο 1.85.

Και επειδή το βράδυ θα ξενυχτήσω, να παρακαλέσω τους αλητήριους τύπους των δύο ομάδων να με ανταμείψουν. Υψηλό σκορ θέλω κύριοι. Πιστεύω πως μπορείτε να το πάτε το ματσάκι στο over 218.5, καθώς το 1.72 με δελεάζει. Σας έχω πει φίλοι μου πως αποστολή μου είναι να σας κεράσω τις ποτάρες του καλοκαιριού με τα ταμεία. Μην φοβάστε ο γερο-Γιοβάισα έχει μπει ήδη σε summer mood.

Tελειώνοντας θα πάρω και άλλο ένα ρίσκο. Επειδή είδα τους Ουόριορς σε τρελά κέφια στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, θα τζογάρω! Πιστεύω πως οι «πολεμιστές» θα κερδίσουν και τα δύο ημίχρονα στο Game 2. Αυτή είναι η τελευταία μου πρόταση που θα την βρείτε στο 1.95.

Αυτά από μένα. Καλή απόλαυση για το βράδυ.

Ο Ντουραντάκος δεν αστειεύεται!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε απλά με μία ταυτότητα να αποκτήσετε την COSMOTE Prepaid Mastercard σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να κάνετε όλες online αγορές σας με ευκολία, ασφάλεια και δώρο MB!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα