Η απίθανη επίδοση της Μπάγερν στην παράταση! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Η απίθανη επίδοση της Μπάγερν στην παράταση! (pics)
Με επιμέρους 24-2 (!) στην παράταση, η Μπάγερν επικράτησε της Χίμκι (96-74), στην τελευταία αγωνιστική του TOP16 του Eurocup.

Μια απίστευτη νίκη (96-74) ενάντια στη Χίμκι πήρε η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς και προκρίθηκε ως πρώτη στα προημιτελικά του Eurocup!

Η Μπάγερν έτρεξε επιμέρους 24-2 (!) στην παράταση και συνέτριψε τους γηπεδούχους, στην 6η και τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια διαφορά μέχρι το ημίχρονο (26-34, 20'), όμως οι παίκτες της Χίμκι «χτύπησαν» το ματς και το έστειλαν στην παράταση (72-72), με 2/2 βολές του Σβεντ, μετά από φάουλ του Λούτσιτς. Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν μόλις 2 πόντους, πάλι με 2/2 βολές του Σβεντ, ενώ οι Βαυαροί πέτυχαν 24, με τον Ρέντινγκ να... εκτελεί την ομάδα του Ιβάνοβιτς στο τέλος.

Η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα στους «8» με πλεονέκτημα έδρας, σε σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες, ενώ η Χίμκι τη Βαλένθια με μειονέκτημα έδρας.

Στα άλλα ματς, η Ζενίτ ηττήθηκε στο «νήμα» από τη Λιέτουβος Ρίτας (86-84), όμως, προκρίθηκε ως δεύτερη και θα αναμετρηθεί με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με μειονέκτημα έδρας.

Τέλος, η Χάποελ Ιερουσαλήμ πέρασε από την έδρα της Νίζνι με 81-73.