Κάλινιτς: «Απάντησε» στον Τριφούνοβιτς και... απειλήθηκε σύρραξη (vids)

Κάλινιτς: «Απάντησε» στον Τριφούνοβιτς και... απειλήθηκε σύρραξη (vids)

bet365

Μετά το τέλος του Game 5 στους τελικούς της Aba Liga, ο Νίκολα Κάλινιτς περίμενε στην... γωνία τον Ούρος Τριφούνοβιτς για την άσεμνη χειρονομία του προς τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και λίγο έλειψε να γίνει σύρραξη στο παρκέ.

Συγκεκριμένα λίγα δευτερόλεπτα μετά το άστοχο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ για την ισοφάριση και το ενδεχόμενο της παράτασης στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, ο Νίκολα Κάλινιτς «ξέσπασε» και είχε ως αποδέκτη τον Ούρος Τριφούνοβιτς, γιο του άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου τη σεζόν 2007-08.

Ο 21χρονος παίκτης της Παρτίζαν είχε κάνει μια άσεμνη χειρονομία στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ύστερα από ένα εύστοχο τρίποντο στο Game 4 της σειράς όπου η Παρτίζαν είχε ισοφαρίσει σε 2-2, κάτι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε αφήσει να περάσει απαρατήρητο καθώς είχε στείλει τον παίκτη του να... απολογηθεί στον τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Όμως η «βεντέτα» είχε ήδη ανοίξει. Ο Νίκολα Κάλινιτς περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να «απαντήσει» στον Τριφούνοβιτς πηγαίνοντας στον πάγκο της Παρτίζαν ύστερα από τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα και την κατάκτηση της Aba Liga. Αμέσως τα αίματα άναψαν και απειλήθηκε σύρραξη πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι προκειμένου να «σβήσουν» τη φωτιά πριν... αναζωπυρωθεί.

Δείτε τι έγινε...

...και η άσεμνη χειρονομία του Τριφούνοβιτς στο Game 4

@Photo credits: Aba Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα