Ομπράντοβιτς: Έστειλε τον Τριφούνοβιτς να απολογηθεί στον Ράντονιτς (vid)

Ομπράντοβιτς: Έστειλε τον Τριφούνοβιτς να απολογηθεί στον Ράντονιτς (vid)

bet365

Μάθημα σεβασμού έδωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αφού μετά το Game 4 ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα, έστειλε δύο παίκτες του να απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους στον αντίπαλο προπονητή, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Οι τελικοί της ABA Liga μυρίζουν... μπαρούτι προτού καν ξεκινήσουν. Μετά τη νίκη της Παρτιζάν και την ισοφάριση σε 2-2 σημαίνει πως όλα (πρωτάθλημα και θέση στην επόμενη EuroLeague) θα κριθούν στο Game 5.

Μέχρι να γίνει αυτό, υπάρχει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Κατά τη διάρκεια του Game 4 ο Ούρος Τριφούνοβιτς σκόραρε (ενώ το ματς είχε κριθεί) και τα... είπε με τον πάγκο του Αστέρα. Για λίγα λεπτά, στη μισοάδεια «Χάλα Πιονίρ» επικράτησε πανικός! Ο Τριφούνοβιτς αποβλήθηκε και το ματς ολοκληρώθηκε.

Το εκπληκτικό της ιστορίας είναι πως ο παίκτης της Παρτιζάν είναι ο γιος του Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, παίκτη θρύλου του Ερυθρού Αστέρα.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Ομπράντοβιτς να μιλάει για το περιστατικό. Και να αναφέρει όχι μόνο πως το έλυσε, αλλά τι ζήτησε από τους παίκτες του.

«Πρέπει να αναφέρω μία λεπτομέρεια, η οποία δυστυχώς είναι γεγονός. Ο Τριφούνοβιτς έκανε ένα τρομερό λάθος, επειδή αντέδρασε προς τον πάγκο του Αστέρα. Είτε τον προκάλεσαν, είτε όχι. Μαθαίνω τους παίκτες μου να είναι πάντα τίμιοι και να έχουν αξιοπρέπεια. Την ίδια στιγμή πλησίασα στον πάγκο του Αστέρα και ζήτησα συγνώμη από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Μετά το ματς, κάλεσαν τον Τριφούνοβιτς και τον αρχηγό της ομάδας, τον Ζάγκορετς και τους είπα να βρουν τον Ράντονιτς και να του ζητήσουν συγνώμη απ' όλους μας. Ζητάω συγνώμη για ό,τι έγινε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», είπε ο Ζοτς.

@Photo credits: ABA League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα