Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας πληρώνουν 112.500 ευρώ σε πρόστιμα μόνο για τους τρεις τελικούς

Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας πληρώνουν 112.500 ευρώ σε πρόστιμα μόνο για τους τρεις τελικούς

bet365

Οι τελικοί στην ABA Liga βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν έχουν τιμωρηθεί συνολικά με 112.500 ευρώ σε πρόστιμα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα πρώτα τρία ματς της σειράς στο Aleksandar Nikolic Hall!

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν διεκδικούν τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα που συνεπάγεται αυτομάτως τη συμμετοχή στην EuroLeague της επόμενης σεζόν.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Το ίδιο και η αντιπαλότητα «ερυθρόλευκων» και «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου που έχει αποτυπωθεί στα πρώτα τρία ματς της σειράς των τελικών.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο προηγούμενο παιχνίδι με γηπεδούχο την Παρτίζαν που τελικά επικράτησε έπειτα από τρεις ώρες, οι οπαδοί της πέταξαν στο παρκέ κινητά, μπουκάλια κι έναν... δονητή.

Η σειρά συνεχίζετα απόψε (3/6, 19:30) με τη διεξαγωγή του Game 4 στο Aleksandar Nikolic Hall, με γηπεδούχο την Παρτίζαν που θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει σε 2-2 και όλα να κριθούν σε πέμπτο ματς ενώ οι δυο ομάδες έχουν τιμωρηθεί συνολικά με 112.500 ευρώ σε πρόστιμα!

Αναλυτικά οι ποινές

Game 1
Ερυθρός Αστέρας: 27.500 ευρώ

Game 2
Ερυθρός Αστέρας: 35.000 ευρώ + τρεις αγώνες με μειωμένες θέσεις
Ματίας Λεσόρ: 1.000 ευρώ

Game 3
Παρτίζαν: 50.000 ευρώ + τρεις αγώνες με μειωμένες θέσεις

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα