Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας: Δονητής, κινητά και μπουκάλια στα αντικείμενα που έπεσαν στο παρκέ

Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας: Δονητής, κινητά και μπουκάλια στα αντικείμενα που έπεσαν στο παρκέ

bet365

To Game 3 των τελικών της ABA League είχε τα πάντα! Μία πολεμική ατμόσφαιρα, πολλές διακοπές και έναν νικητή μετά από τρεις ώρες. Μετά το τέλος του αγώνα τα... πολεμοφόδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολλά και για κάθε γούστο!

Η ημέρα αποδείχτηκε κακή από την αρχή. Από την είσοδο του Ερυθρού Αστέρα στο παρκέ της «Χάλα Πιονίρ». Μπόλικα ιπτάμενα αντικείμενα. Κάθε λογής, όπως φάνηκε από την καταμέτρηση.

Το άκρως επεισοδιακό φινάλε του Game 3 των τελικών της ABA League βρήκε νικήτρια την Παρτιζάν (μείωσε σε 2-1) και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να μιλάει για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα, το γήπεδο της Παρτιζάν έμοιαζε με... βομβαρδισμένο τοπίο. Ανάμεσα στα αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν στο παρκέ ήταν κινητά τηλέφωνα και θήκες, αναπτήρες, φορτιστές, πλαστικά μπουκάλια, κομμάτια από γυαλί, κέρματα, ποτήρια, μαρκαδόροι και ένα δονητής!

Το τελευταίο αποσπάστηκε από μία πλαστική κούκλα που είχε περάσει ένας πολυμήχανος φίλος της Παρτιζάν στο γήπεδο, για να πικάρει τους αντιπάλους.

Partizan

Partizan

@Photo credits: ABA League, KK Crvena zvezda mts

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα