Επίθεση και ένσταση Ερυθρού Αστέρα για τα επεισόδια: «Υπήρχαν 1.500 περισσότεροι φίλαθλοι, θέλουν να δώσουν τον τίτλο στον τροπαιούχο προπονητή;»

Newsroom
Επίθεση και ένσταση Ερυθρού Αστέρα για τα επεισόδια: «Υπήρχαν 1.500 περισσότεροι φίλαθλοι, θέλουν να δώσουν τον τίτλο στον τροπαιούχο προπονητή;»

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας εξαπέλυσε επίθεση για τα σοβαρά επεισόδια στον 3ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας υποβάλλοντας και ένσταση για υπεράριθμους φιλάθλους στην «Χάλα Πιονίρ».

Απίστευτα πράγματα διαδραματίστηκαν στο Game 3 των τελικών της ABA Liga μεταξύ της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως είναι γνωστό οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι για μισή ώρα καθώς υπήρχε συνεχόμενη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και εχθρικό κλίμα στις εξέδρες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε λόγο για ντροπή, ενώ λίγο αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην επίθεση με μια άκρως καυστική ανακοίνωση!

Μεταξύ άλλων περιέγραψαν τα όσα έζησε η αποστολή της ομάδας, ενώ υπογράμμισαν ότι έχει υποβληθεί και ένσταση για υπεράριθμους φιλάθλους στην «Χάλα Πιονίρ».

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα για τα όσα συνέβησαν στο Game 3:

«Μετά από όλο το χάος που παρατηρήθηκε στο τρίτο παιχνίδι των τελικών, ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει δικαίωμα να σιωπήσει!

Και αυτό γίνεται επειδή υπάρχουν φιλοδοξίες, γίνεται δουλειά και επενδύσεις με πολλαπλάσια λιγότερα χρήματα από τον αντίπαλο στους τελικούς. Τα εκατομμύρια φιλάθλων του συλλόγου μας, αλλά και του μπασκετικού κοινού, αναγκάζονται να παρακολουθήσουν δυσάρεστες σκηνές. Όπως χάος και εξύβριση παικτών. Ο προπονητής και το επαγγελματικό μας επιτελείο, η αποστολή μας, υποβλήθηκαν σε άσχημα πράγματα όπως σακούλες γεμάτες σάλιο, αναπτήρες, ρίψη κινητών τηλεφώνων, γυάλινων μπουκαλιών αλλά και χτυπήματα. Οι διαιτητές έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Και όλα αυτά σε συνθήκες κατά τις οποίες, λόγω της κατάμεστης αίθουσας με σχεδόν 1500 άτομα περισσότερα από τη χωρητικότητα του γηπέδου, το παρκέ ήταν ολισθηρό και οι συνθήκες αδύνατες να παίξουν έναν κανονικό αγώνα μπάσκετ. και με ανάρμοστα σχόλια στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, μετά τα οποία θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε «βλέπουμε τα ίδια γεγονότα και τον ίδιο αγώνα»;

Ο Ερυθρός Αστέρας απαιτεί να μας πουν δημόσια μετά από όσα επιζήσαμε στο τρίτο παιχνίδι - ότι "πρέπει" να δώσουμε τον τίτλο και να "καλύψουμε" τη σεζόν στον πιο τροπαιούχο προπονητή. Το μπασκετικό κοινό είδε τι έγινε κατά τη διάρκεια του τρίωρου χάους που ξεκίνησε για εμάς πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι (για το οποίο θα ενημερώσουμε το κοινό και θα τεκμηριώσουμε τα πάντα την Πέμπτη).

Μετά το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο ήμασταν εκτεθειμένοι σε τεράστια πίεση και δημόσια καταδίκη σε ένα μερικώς κατευθυνόμενο παιχνίδι από άτομα, μας μένει μόνο μετά από αυτό που ζήσαμε στο τρίτο ματς και αυτό το χάος να πιστεύουμε ότι στο τέταρτο παιχνίδι υπό όποιες συνθήκες κι αν ειναι Οόλοι θα βγουν ζωντανοί από το παρκέ. Γιατί υπάρχουν μερικά πιο σημαντικά πράγματα μπροστά στον αθλητισμό!

Προφανώς όχι για την Παρτίζαν! Από αυτή τη στιγμή, για όλα όσα θα συμβούν σε αυτή την τελική σειρά, ξεκινώντας από το τέταρτο ματς, θα θεωρεί υπεύθυνους μόνο το περιφερειακό πρωτάθλημα και τους διοργανωτές του αγώνα! Να σας υπενθυμίσουμε, όπως μας έχουν πει σε όλους, «πρέπει να είμαστε άνθρωποι» και όχι υποκριτές που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Έχουμε χορτάσει περισσότερα έργα στα οποία οι εμπνευστές το παίζουν θύματα και μεγαλεία!

Επομένως - Καθένας από τους παραπάνω θα αναλάβει το μερίδιο ευθύνης του!

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε ένσταση για το τρίτο αμέσως μετά το τέλος της. Θα δούμε τι θα συμβεί, γιατί ο επικεφαλής διαιτητής Ματέι Μπολτάουζερ είπε ότι «δεν ξέρει κυριλλικά». Πιστεύουμε ότι ο εκπρόσωπος Κρνέτα ξέρει κυριλλικά και μπορεί να του το μεταφράσει».

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα