Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας 70-67: Επεισοδιακό ματς, διακοπή και... παράταση ζωής

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας 70-67: Επεισοδιακό ματς, διακοπή και... παράταση ζωής

bet365

Σ' ένα επεισοδιακό ματς το οποίο λίγο έλλειψε να διακοπεί οριστικά στα 57'' πριν από το τέλος έχοντας αποχωρήσει στα αποδυτήρια οι διαιτητές και οι δύο ομάδες, η Παρτίζαν έμεινε «ζωντανή» στην διεκδίκηση της Aba Liga κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα με 70-67.

Η ατμόσφαιρα στην «Χάλα Πιονίρ» μύριζε μπαρούτι. Από τη πρώτη στιγμή. Τα αντικείμενα έπεφταν βροχή. Οι κροτίδες το ίδιο.

Ο 3ος τελικός της Αδριατικής Λίγκας είχε ουκ ολίγες διακοπές, με τους φίλους της Παρτίζαν να είχαν μετατρέψει το παρκέ σε... πεδίο πολέμου. Μάλιστα στα 57'' πριν από το τέλος και ύστερα από ένα τρίποντο του Πάντερ το οποίο έφερε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο +3 (68-65) άρχισε νέος κύκλος ρίψης αντικειμένων ενώ οι φίλαθλοι που ήταν πίσω από το καλάθι που έκανε επίθεση ο Ερυθρός Αστέρας κουνούσαν συνέχεια τη μπασκέτα.

Εκείνη τη στιγμή οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης (Μπολτάουζερ, Νίκολιτς, Νέντοβιτς) αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια (και μάλιστα ένας αναπτήρας χτύπησε τον έναν από αυτούς) και ουσιαστικά ζητούσαν να απομακρυνθούν οι εν λόγω οπαδοί. Κάτι τέτοιο δεν γινόταν και κατόπιν πρωτοβουλίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πήγα και οι ομάδες στα αποδυτήρια προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των διαιτητών. Ύστερα από διακοπή μισής ώρας το ματς ξεκίνησε ξανά με το σκορ να ήταν.... 2-2 για το τελικό 70-67 και τη μείωση της σειράς σε 2-1.

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ έχοντας 22 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6/6 βολές, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ άλλους 14 πόντους πρόσθεσε ο Αβράμοβιτς. Για τον Ερυθρό Αστέρα πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ντόμπριτς (20π.) και Νταβίντοβατς (19π.)

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 39-31, 47-54, 70-67

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα