Ομπράντοβιτς: «Κάναμε την χειρότερη προπόνηση, ήταν καταστροφή»

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε την χειρότερη προπόνηση, ήταν καταστροφή»

Newsroom
Ομπράντοβιτς: «Κάναμε την χειρότερη προπόνηση, ήταν καταστροφή»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τον αποκλεισμό από την Μπούρσασπορ στο EuroCup και ενόψει ημιτελικών ABA League δεν φάνηκε ευχαριστημένος.

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε ανοιχτά για τις προπονήσεις λίγο πριν τους ημιτελικούς της ABA League κόντρα στην Μπούντουτσνοστ. Το σύνολο της Παρτιζάν έχει κλονιστεί μετά την ήττα από την Μπούρσασπορ και τον αποκλεισμό από το EuroCup στο οποίο αγωνιζόταν... με αξιώσεις.

Όσον αφορά την επιστροφή στις προπονήσεις, ο Σέρβος τεχνικός δεν μοιάζει ευχαριστημένος. Πρέπει να υπερασπιστεί, άλλωστε, και τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς στη διοργάνωση.

«Θλίβεσαι και ζεις μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δυστυχώς είχαμε ένα μεγάλο διάλειμμα από εκείνο το παιχνίδι. Έδωσα ένα off στην ομάδα για να φρεσκάρει και να ξεχάσει όλα όσα έγιναν. Φαίνονταν σωστοί στην προπόνηση, οι παίκτες τα πήγαν καλά. Ωστόσο, σήμερα κάναμε τη χειρότερη προπόνηση μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Το κίνητρο είναι ένα θαύμα στη ζωή μας, αυτοί οι παίκτες δεν έχουν κερδίσει ποτέ το πρωτάθλημα της ABA. Κάποιοι δεν θα τρέξουν, δεν θα κάνουν μπλοκ, μικροπράγματα που είναι απίστευτα σημαντικά, τους είπα.

Η προπόνηση ήταν καταστροφή, ελπίζω η αντίδραση στο παιχνίδι να είναι διαφορετική. Δεν έχω λόγο να μην είμαι ειλικρινής, είπα στους παίκτες ότι θα τα παρουσιάσω όλα αυτά, είμαι πάντα μαζί τους, αλλά αν δεν θέλουμε να έχουμε κίνητρο για να μπούμε στους τελικούς της ABA League, τότε αυτό είναι πρόβλημα. Από τους 15 παίκτες, μόνο τρεις πληρούσαν τα κριτήρια»,
είπε ο Ομπράντοβιτς.

Και συνέχισε: «Ο Zάγκορατς έκανε μια συνάντηση με τους παίκτες πριν από λίγες μέρες ως αρχηγός. Του είμαι ευγνώμων για αυτό...Είναι σπουδαίο πράγμα για τους παίκτες να επικοινωνούν, σημαίνει ότι νοιάζονται».

Περιμένουμε να είμαστε μόνοι μας στον τελικό. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αν δεν έχουμε φιλοδοξίες. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι η Μπουντούτσνοστ είναι μια ομάδα που δεν έχει φιλοδοξίες να παίξει στους τελικούς. Αυτό είναι φυσιολογικό. Όλοι θέλουν να ξεφύγουν από τον ρόλο του φαβορί, αν χρειάζεται να είμαστε φαβορί, ας είμαστε και να παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Όλοι θέλουν να έχουν το πλεονέκτημα του γηπέδου, θα κερδίσουμε με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο».

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα