Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Ομπράντοβιτς υπέγραψε για τρία χρόνια»!

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Ομπράντοβιτς υπέγραψε για τρία χρόνια»!

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Ομπράντοβιτς υπέγραψε για τρία χρόνια»!

bet365

Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν είναι γεγονός καθώς ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς επιβεβαίωσε πως ο Ζοτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και επιστρέφει στους «ασπρόμαυρους» μετά από το 1993!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στην Παρτιζάν, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση στη Mozzartsport!

O πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της EuroLeague, ο κάτοχος των εννιά ευρωπαϊκών Κυπέλλων Πρωταθλητριών επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν και επιστρέφοντας στην πρώτη ομάδα του έπειτα από το 1993!

«Το πού θα πάω έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες μου» είχε παραδεχθεί σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη. Και συνέχισε λέγοντας: «Ξέρετε τι νιώθω για την Παρτιζάν και πόσα σημαίνει για μένα». Πλέον αναμένεται μόνο η επισημοποίηση της μεγάλης επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα όπου άρχισαν όλα.

Εξάλλου, ακόμα και ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξήγησε πως η επιστροφή του αποτελεί μεγάλο γεγονός για τη χώρα!

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα