Α1 Γυναικών: Αναβολή στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία κόστισε τη ζωή σε επτά φίλους του ΠΑΟΚ και έχει βυθίσει στη θλίψη μια ολόκληρη χώρα. Η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης, έκανε γνωστό πως αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά για την Α1 Γυναικών.
Έγινε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ και πλέον αναμένεται η νέα ημερομηνία της αναμέτρησης.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ
Μετά από αίτημα του σωματείου ΑΣ ΠΑΟΚ, ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΣ ΠΑΟΚ, για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 31/01/2026 και ώρας 14.30, στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου λίαν συντόμως.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
