Νίκλας: «Ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκλας πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος

bet365

Ο Θάνος Νίκλας μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην πίστη της ομάδας του πως θα έπαιρνε τη νίκη ό,τι προβάδισμα και αν είχε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και παρότι βρέθηκε στο -20 (28-48) κατάφερε με νέα σπουδαία ανατροπή να πάρει τη νίκη και να φτάσει τη σειρά με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο 4-1.

Με το τρόπαιο... ανά χείρας, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» , Θάνος Νίκλας, μίλησε για το επίτευγμα αυτό και την πίστη στον χαρακτήρα της ομάδας.

Πιο αναλυτικά: «Σίγουρα, το μυαλό μας μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού χαλάρωσε, ενδεχομένως να πιστεύαμε ότι έχουμε κερδίσει. Είχα πει, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει στο 100%. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, είχε εκπληκτική ευστοχία ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε όλα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό, είναι ο χαρακτήρας μας, η προσωπικότητα μας, ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όσο κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό τους, ξέραμε ότι θα τα χάσουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι δεν παίζει η Ριντ και όχι τι μπορούν να κάνουν.

Εμείς δεν παραπονεθήκαμε ποτέ για την απουσία της Σταμάτη, για την Στραουτμάνε. Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ακόμα και να χάναμε σήμερα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια, γιατί έμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε και στο τέλος η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μια φορά».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα