Νίκλας: «Ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκλας πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος

bet365

Ο Θάνος Νίκλας μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην πίστη της ομάδας του πως θα έπαιρνε τη νίκη ό,τι προβάδισμα και αν είχε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και παρότι βρέθηκε στο -20 (28-48) κατάφερε με νέα σπουδαία ανατροπή να πάρει τη νίκη και να φτάσει τη σειρά με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο 4-1.

Με το τρόπαιο... ανά χείρας, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» , Θάνος Νίκλας, μίλησε για το επίτευγμα αυτό και την πίστη στον χαρακτήρα της ομάδας.

Πιο αναλυτικά: «Σίγουρα, το μυαλό μας μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού χαλάρωσε, ενδεχομένως να πιστεύαμε ότι έχουμε κερδίσει. Είχα πει, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει στο 100%. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, είχε εκπληκτική ευστοχία ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε όλα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό, είναι ο χαρακτήρας μας, η προσωπικότητα μας, ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όσο κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό τους, ξέραμε ότι θα τα χάσουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι δεν παίζει η Ριντ και όχι τι μπορούν να κάνουν.

Εμείς δεν παραπονεθήκαμε ποτέ για την απουσία της Σταμάτη, για την Στραουτμάνε. Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ακόμα και να χάναμε σήμερα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια, γιατί έμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε και στο τέλος η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μια φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα