Ολυμπιακός: «Μηνύσεις και αγωγές σε ΚΕΔ και ΕΟΚ για τη φαρσοκωμωδία»!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Μηνύσεις και αγωγές σε ΚΕΔ και ΕΟΚ για τη φαρσοκωμωδία»!

bet365

Ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ παραμένει στον... αέρα καθώς δεν έχουν οριστεί καν διαιτητές και από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρουν πως θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των συμφερόντων τους!

Ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής 16/5 στις 14:30 ωστόσο οδεύει προς αναβολή αφού ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση για την ένσταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός ενώ δεν έχουν οριστεί καν διαιτητές!

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση για την τελευταία φάση του 1ου τελικού, με την ΚΕΔ να καλείται να αποφασίσει την τύχη της ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να απειλεί με μηνύσεις και αγωγές τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Η επίσημη θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του. Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι. Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Χάος με την τελευταία φάση, έψαχναν ριπλέι οι διαιτητές (vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Στο... νήμα και ένα βήμα από το πρωτάθλημα! (vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Κατέθεσαν ένσταση οι «πράσινοι» για την τελευταία φάση!

Α1 Γυναικών: Ο Ολυμπιακός… παραπέμπει στον Ταβουλαρέα που είχε κάνει χρήση video σε τελευταία φάση ως διαιτητής

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα