Ολυμπιακός: Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση για τυχόν συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου και για την έκδοση του δελτίου της.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε εξέλιξη και πριν από αυτό οι γηπεδούχοι κατέθεσαν ένσταση για τυχόν συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου και για την έκδοση του δελτίου της.

Αναλυτικά:

«Κατατέθηκε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεδομένου ότι τυχόν συμμετοχή της αθλήτριας του αντιπάλου σωματείου ΠΑΟ, Όλγας Χατζηνικολάου, είναι αντικανονική καθόσον ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA /CAS (το 2018) εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών / εγγράφων της ΕΟΚ».

Διαβάστε ακόμα:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Α1 ΜΠAΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED