Φοντέκιο: Εγκαινίασε υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη του παππού του

Φοντέκιο: Εγκαινίασε υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη του παππού του

Γιώργος Σακελλάρης
Σιμόνε Φοντέκιο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σιμόνε Φοντέκιο προχώρησε σε μια υπέροχη κίνηση, αφού εγκαινίασε υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ προς τιμήν του παππού του στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Φανταστική πρωτοβουλία από τον Σιμόνε Φοντέκιο! Ο Ιταλός διεθνής δημιούργησε ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ στην Πεσκάρα της Ιταλίας, στη μνήμη του παππού του.

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ από τη νέα σεζόν έχτισε το γήπεδο για τον Βιτόριο Πομίλιο, τον παππού του, που έχει φύγει από τη ζωή και έπαιζε μπάσκετ στη δεκαετία του ΄50. Συγκεκριμένα αγωνιζόταν με τα χρώματα της Λίμπερτας Πεσκάρα, την οποία και είχε οδηγήσει στην άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο σταρ του NBA εγκαινίασε το γήπεδο με σκοπό να έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι της περιοχής που αγαπάνε τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ. Σύμφωνα με τo «Sportandο», στα εγκαίνια παρευρέθηκαν σχεδόν 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Περιφέρειας Αμπρούτσο, Μάρκο Μαρσίλιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα