Βεζένκοβ: Το story του για τα επτά γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου στον ημιτελικό του Champions League

Βεζένκοβ: Το story του για τα επτά γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου στον ημιτελικό του Champions League

Newsroom
Βεζένκοβ Νικολ Ελευθεριάδου

bet365

Μπορεί να βρίσκεται αρκετά μακριά από τη Βαρκελώνη, ωστόσο ο Σάσα Βεζένκοβ παρακολουθεί την προσπάθεια της Νικόλ Ελευθεριάδου που διεκδικεί με τον Ολυμπιακό το 4ο Champions League στην ιστορία της ομάδας.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ματαρό. Οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν στον τελικό του Champions League για να διεκδικήσουν το 4ο τρόπαιο της ιστορίας τους, απέναντι στη Σαμπαντέλ (21/4, 15:00, LEN TV και live στο Gazzetta), με τον Σάσα Βεζένκοβ φυσικά να μη μένει... ασυγκίνητος από την προσπάθεια της συντρόφου του.

Η Ελευθεριάδου σκόραρε τα 7 από τα 16 γκολ του Ολυμπιακού και φυσικά συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα, ούσα η απόλυτη MVP του ημιτελικού. Με τον Βεζένκοβ να ποστάρει τη φωτογραφία της με την επίδοσή της στο instagram.

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα ο Σάσα Βεζένκοβ είδε τη δική του σεζόν να ολοκληρώνεται άδοξα, μιας και οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς στη δεύτερη ευκαιρία του play in.

Το story του Βεζένκοβ για τη Νικόλ Ελευθεριάδου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα