Ομπράντοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ίσως δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες μου»

Ομπράντοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ίσως δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες μου»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Παρτιζάν από τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο του κυπέλλου Σερβίας όπου και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε από την έτερη ομάδα της πρωτεύουσας, του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 85-79.

Ο Σέρβος τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο και αναφέρθηκε στο πως νιώθει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Για να είμαστε ευπρεπείς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη στον τελικό. Το ματς ήταν καλό, είχαμε ευκαιρίες, στο τέλος ήμασταν βιαστικοί με κάποιες αποφάσεις. Είπα πριν τον τελικό ότι πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτός είναι ο λόγος της ήττας μας.

Αναλαμβάνω την ευθύνη, το είπα στους παίκτες. Κάποια από τα όριά μου έχουν ξεπεραστεί, με την έννοια ότι ίσως δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες. Θα σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνουμε και πώς θα προχωρήσουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή τη διακοπή».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα