Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν 85-79: Ο Σφαιρόπουλος νίκησε τον Ομπράντοβιτς και κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας

Γιώργος Κούβαρης
παρτιζαν ερυθρος

bet365

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας πανηγυρίζει ο Ερυθρός Αστέρας καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Παρτίζαν με 85-79.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο για το Κύπελλο Σερβίας!

Στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο «Čair Sports Center» της Νις, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιβλήθηκε της αντίστοιχης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στέφθηκε Κυπελλούχος Σερβίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, παρά τις προσπάθειες της Παρτίζαν να επιστρέψει στο ματς. Ο Ρόκας Γκεντράιτις ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών έχονταρς 17 πόντους, ωστόσο καλύτερος του παρκέ ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Πολύ καλό ματς και από τον Τζοέλ Μπόλομποϊ με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για την Παρτίζαν δεν έφτασαν οι 24 πόντοι του Ζακ Λεντέι ο οποίος είχε 7 ριμπάουντ και 6/8 τρίποντα. Ο Πάντερ μέτρησε άλλους 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4/11 τρίποντα, ενώ «διψήφιος» ήταν και ο Νάναλι με 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 43-44, 68-63, 85-79

@Photo credits: @KSSrbije

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα