Η θέση της ΕΟΚ για την σκέψη των κριτών να μην συμμετέχουν στα παιχνίδια μπάσκετ

Η θέση της ΕΟΚ για την σκέψη των κριτών να μην συμμετέχουν στα παιχνίδια μπάσκετ

bet365

Το Gazzetta επικοινώνησε με την ΕΟΚ για το θέμα που έχει προκύψει με τους κριτές.

Το Gazzetta αποκάλυψε τον κίνδυνο που υπάρχει να μην διεξαχθούν μπασκετικές δραστηριότητες ύστερα από απόφαση των συνδέσμων των κριτών. Όπως ήταν χρέος μας επικοινωνήσαμε και με την άλλη πλευρά, αυτή της ελληνικής ομοσπονδίας.

Η διοίκηση της ΕΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση αναφέροντας πως, «Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει στις αρμόδιες διοργανώτριες Αρχές (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ) για οποιαδήποτε αποχή των βοηθών διαιτητών. Στο πλαίσιο αυτό αν υπήρχε οποιαδήποτε συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τους βοηθούς διαιτητές, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε συζητηθεί – ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΟΚ Μέχρι κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επικοινωνία από τους συνδέσμους και κανένα αίτημα.

Καμία ευθύνη επί όλων αυτών δεν έχει το υπουργείο και η ΓΓΑ η οποία διασφαλίζει ως εποπτεύουσα Αρχή της ομοσπονδίας τη νόμιμη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Η απόλυτη ευθύνη της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων την έχει η ομοσπονδία και ως αφορά το επαγγελματικό μπάσκετ ο ΕΣΑΚΕ που σε αγαστή συνεργασία έχουν πάει όλα τα μέτρα διασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στο φίλαθλο κοινό. Επισημαίνουμε δε, ότι η πόρτα της ομοσπονδίας ήταν είναι και θα παραμείνει ανοικτή σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα