Κτιστάκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια»

Κτιστάκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια»

Newsroom
Κτιστάκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια»

bet365

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Εθνικής Κορασίδων από τα ημιτελικά του Eurobasket U16, ο ομοσπονδιακός προπονητής εξήγησε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ισπανία στα προημιτελικά του Eurobasket, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα επήλθε η... κατάρρευση και ήρθε η ήττα από την ανώτερη Ισπανία!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Κτιστάκης, είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι φανήκαμε ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα πολύ ποιοτική όπως είναι η Ισπανία. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή, με σωστές συνεργασίες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία αύξησε την πίεσή της στην περιφέρεια και αναγκαστήκαμε σε πάρα πολλά λάθη».

Και κατέληξε: «Ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ύψους κοντά στο καλάθι μας και με αυτή την τακτική κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ευελπιστούμε ότι από εδώ και πέρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τις θέσεις 5-8. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολλή καλή προσπάθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα