Μάκης Γιατράς: «Το σουτ εξαρτάται από το αν είσαι σε καλή μέρα ή όχι»

Μάκης Γιατράς: «Το σουτ εξαρτάται από το αν είσαι σε καλή μέρα ή όχι»

Newsroom
Μάκης Γιατράς: «Το σουτ εξαρτάται από το αν είσαι σε καλή μέρα ή όχι»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στην κακή μέρα στο σουτ, που μαζί με το τελευταίο πεντάλεπτο κόστισε στην Εθνική Νέων την ήττα από την Ιταλία με 78-89 για τη 2η αγωνιστική του EuroBasket U20.

Η Εθνική Νέων Ανδρών του Μάκη Γιατρά δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Ιταλία, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 89-78, για τη 2η αγωνιστική του EuroBasket U20. Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν αυτό που κατά τον Γιατρά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

«Το τελευταίο πεντάλεπτο μας στοίχισε στο παιχνίδι. Θα πω όμως ότι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν είναι αυτό που θέλαμε σίγουρα αυτό το ξεκίνημα που κάναμε εδώ, αλλά από την αρχή ξέραμε και λέγαμε πως στα χιαστί θα κριθούν όλα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα. Πιστεύω στους παίκτες μου. Το θέμα είναι να παίξουμε ομαδικά».

Για τα σουτ και τα 3/17 τρίποντα: «Τα σουτ τα κάναμε μόνοι μας. Είναι και λίγο αν είσαι σε καλή μέρα ή όχι. Μέσα από την ομαδικότητα και την διάθεση να παίξουμε λιγότερο ατομικά θα δούμε όλο και καλύτερη εικόνα. Πιστεύω πως κάθε μέρα θα λειτουργεί υπέρ μας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Πορτογαλία (18/7 - 17:30): «Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα σε αυτό το τουρνουά. Θες το κάτι παραπάνω σε κάθε παιχνίδι για να φτάσεις στη νίκη. Είναι πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας είναι οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε αυτήν την ηλικία εδώ, δουλεμένες ομάδες κι αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις. Εγώ θα επαναλάβω μόνο πως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα