Φασούλας: Αποχαιρέτησε τη Ντίνα Κώνστα, ανέβασε τη σκηνή με το κινητό και το θέατρο (vid)

Newsroom
Φασούλας: Αποχαιρέτησε τη Ντίνα Κώνστα, ανέβασε τη σκηνή με το κινητό και το θέατρο (vid)

bet365

O Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε τη Ντίνα Κώνστα με μια χαρακτηριστική σκηνή που δύσκολα ξεχνούν οι φίλοι του ελληνικού μπάσκετ.

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα. Η θρυλική Ντένη Μαρκορά από τους «Δύο Ξένους», που αγάπησαν, θαύμασαν και υποκλίθηκαν άπαντες.

Η Ντένη Μαρκορά ήταν φουλ Παναθηναϊκός και η ερμηνεία της κατά τη σύλληψή της για επεισόδια στο ΟΑΚΑ ήταν… οσκαρική. Οι ατάκες της και οι σκηνές της έχουν μείνει στη μνήμη όλων, ωστόσο ίσως η κυρίαρχη ήταν η στιγμή της σύλληψής της για επεισόδια που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, πετώντας αναπτήρα στον Φασούλα.

Ο Παναγιώτης Φασούλας ανέβασε τη συγκεκριμένη σκηνή και αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό, γράφοντας: «Η Ντίνα Κωνστα μας χαρισε εξαιρετικές στιγμές με το ταλέντο της και το χιούμορ της. Ειναι βεβαιο οτι θα την βλεπουμε ξανα και ξανά όπως ολους τους μεγάλους ηθοποιούς που έχουν φύγει. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα