Ντίνα Κώνστα: Όταν πέταξε αναπτήρα στον Φασούλα και δήλωνε «Ντένη Μαρκορά, Θύρα 13» (vid)

Newsroom
Ντίνα Κώνστα: Όταν πέταξε αναπτήρα στον Φασούλα και δήλωνε «Ντένη Μαρκορά, Θύρα 13» (vid)
Η Ντένη Μαρκορά ήταν φουλ Παναθηναϊκός και η ερμηνεία της κατά τη σύλληψή της για επεισόδια στο ΟΑΚΑ ήταν… οσκαρική.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί, αν όχι όλοι, στιγματίζονται και συνδέονται από έναν και μοναδικό ρόλο. Που τους συνοδεύει για πάντα στην καριέρα τους. Η Ντίνα Κώνστα, αν και είχε παίξει σε εκατοντάδες σειρές και ταινίες από το 1976, σε δημιουργίες θρυλικές που έμειναν στην ιστορία, εν τούτοις όλοι μα όλοι τη θυμόμαστε ως τη Ντένη Μαρκορά στην πετυχημένη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι»!

Η Ντένη Μαρκορά, αν και σε δεύτερο ρόλο, είχε επισκιάσει τα πάντα. Ήταν όλη η σειρά. Ήταν αυτή που πρόσφερε τις ατάκες, τα ευτράπελα, την ευφυΐα, τη φινέτσα. Ήταν αυτή που ξεχώριζε…

Οι ατάκες της και οι σκηνές της έχουν μείνει στη μνήμη όλων, ωστόσο ίσως η κυρίαρχη ήταν η στιγμή της σύλληψής της για επεισόδια που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, πετώντας αναπτήρα στον Φασούλα.

Ο χαρακτήρας της Ντένης Μαρκορά, μεταξύ άλλων ήταν και φουλ Παναθηναϊκός. Ενεργή, με διαρκείας στα επίσημα και άποψη για τις μεταγραφές της ομάδας της.

Σε ένα επεισόδιο είχε συλληφθεί για επεισόδια που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ πετώντας αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού και δη στον Παναγιώτη Φασούλα. Η ερμηνεία της δε κατά τη στιγμή της κατάθεσης στο αστυνομικό τμήμα, ήταν… οσκαρική, με τη Ντένη Μαρκορά να λέει πως πέταξε το κινητό της στον Φασούλα για να μιλήσει στη Μάσα (τη γυναίκα του), που τον έπαιρνε τηλέφωνο.