Εθνική Ελλάδας: Οι διεθνείς πήγαν για καφέ στου... Σπανούλη

Εθνική Ελλάδας: Οι διεθνείς πήγαν για καφέ στου... Σπανούλη

Εθνική Ελλάδας: Οι διεθνείς πήγαν για καφέ στου... Σπανούλη

bet365

Μερικές ώρες χαλάρωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, απολαμβάνοντας τον καφέ τους στο μαγαζί του αδερφού του Βασίλη Σπανούλη στη Λάρισα.

Όπως είναι γνωστό η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στη Λάρισα όπου το βράδυ της Πέμπτης (30/6, 20:00) θα φιλοξενήσει το συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας.

Πριν από την προπόνηση της Τρίτης (28/6) οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους στην θεσσαλική πόλη.

Που; Μα φυσικά σε μπασκετικό στέκι και πιο συγκεκριμένα στην καφετέρια του Δημήτρη Σπανούλη, αδερφού του EuroLeague Legend και νυν προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη.

Στην παρέα βρέθηκαν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Παπανικολάου και Γιάννης Κουζέλογλου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα