Λιόλιος για όλα: Τι είπε για Γιαννακόπουλο, ΑΕΚ και wild cards

Newsroom
Λιόλιος για όλα: Τι είπε για Γιαννακόπουλο, ΑΕΚ και wild cards

bet365

O πρόεδρος της ΕΟΚ, Bαγγέλης Λιόλιος ανέφερε πως έχει κάνει μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ στάθηκε στο θέμα της ΑΕΚ και των wild cards.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την Ομοσπονδία και τοποθετήθηκε στα... καυτά θέματα των τελευταίων ημερών. Αρχικά αρχικά στάθηκε στις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον κατηγορούσε με ανάρτηση του και τόνισε πως έχει καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια μίλησε για τις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο μπάσκετ, ζητώντας από τους «κιτρινόμαυρους» να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία. Επιπλέον αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης, εξηγώντας πως οι τέσσερις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Απόλλων Πάτρας) θα έχουν προτεραιότητα για τις wild cards.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε και για τα παρακάτω:

Για το μέχρι πότε θα πάει η διαδικασία για wild cards: «Αυτό εξαρτάται και από τον ΕΣΑΚΕ για να προχωρήσει η διαδικασία».

Για το ποια θα είναι τα κριτήρια για τις wild cards: «Θα αποφασιστούν μαζί με τον ΕΣΑΚΕ. Πέρα από την προτεραιότητα των 4 ομάδων, γιατί δεν πας να τις πετάξεις έξω, είναι άλλο, οικονομική βιωσιμότητα».

Για το πλάνο της Α2 για 2 ξένους που θα παίζουν 50 λεπτά: «Η προκήρυξη βγαίνει αύριο. Να είστε σίγουροι επειδή η Α2 είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για θεαματικό πρωτάθλημα, που θα δίνει κίνητρα στους νέους παίκτες και νομίζω ότι επειδή έχω κουβεντιάσει με τις ομάδες, είναι ενθουσιασμένες με το νέο μοντέλο».

Για το αν πάει κάποιος στη δευτεροβάθμια το βράδυ, αν θα καθυστερήσει η διαδικασία της αδειοδότησης, απάντησε: «Ναι, θα καθυστερήσει η διαδικασία».

Για το ότι οι ΚΑΕ είχαν υπολογίσει έσοδα 250.000 ευρώ από το στοίχημα και αν θα τα πάρουν: «Η Γ.Σ έγινε 14 Μαρτίου του 2022. Οι ομάδες ήξεραν τα έσοδά τους από το στοίχημα και γνώριζαν ότι δεν θα πάρουν λεφτά. Ψήφισαν ομόφωνα τον κανονισμό και 30 Ιούνη δεν τον εφαρμόζουν. Σε διάστημα δύο μηνών»

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα