Πάου Γκασόλ: Έτοιμος για το επόμενο βήμα της προπονητικής

Newsroom
Πάου Γκασόλ: Έτοιμος για το επόμενο βήμα της προπονητικής

bet365

Ο Πάου Γκασόλ απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την προπονητική έχοντας ήδη πάρει μία... γεύση από το αντικείμενο, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Αμερικής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, η θρυλική μορφή του ισπανικού μπάσκετ κλήθηκε να σχολιάσει τόσο θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας του, όπως τη νατουραλιζέ θέση του Λορέντζο Μπράουν για το EuroBasket, όσο και για το ενδεχόμενο του να ακολουθήσει... τον δρόμο της προπονητικής.

Όπως ανέφερε ο Πάου Γκασόλ, έχει ήδη «εμπλακεί» στον χώρο δουλεύοντας ατομικά με κάποιους νέους και ανερχόμενους παίκτες, αφού αυτού του είδους η προπονητική είναι πιο... ευέλικτη, ενώ βρίσκεται σε συζητήσει με ομάδες στις ΗΠΑ χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια δέσμευση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω δουλέψει και έχω κάνει μικρά πράγματα με κάποιους νεαρούς παίκτες, που θέλουν να μάθουν και να προπονηθούν ατομικά. Και μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί είναι μια ευέλικτη δουλειά. Ναι, κοιτάζω κάποια πράγματα με αμερικανικά franchises αυτή τη στιγμή, αλλά χωρίς καμία βιασύνη ή χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Άλλωστε, ξεκαθάρισε πως «πολλά από τα πράγματα που κάνω, η θέση στη ΔΟΕ (εκπρόσωπος των αθλητών στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) χρειάζονται χρόνο και ευθύνη. Απαιτεί ευρεία συνεργασία και θέλω να συνεχίσω να είμαι στο σπίτι, με την οικογένειά μου».

 

Τελευταία Νέα