Πέσιτς: «Ο Κάλινιτς είναι για τον Γιόκιτς ό,τι ο Πίπεν για τον Τζόρνταν»

Πέσιτς: «Ο Κάλινιτς είναι για τον Γιόκιτς ό,τι ο Πίπεν για τον Τζόρνταν»

Πέσιτς: «Ο Κάλινιτς είναι για τον Γιόκιτς ό,τι ο Πίπεν για τον Τζόρνταν»

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κλήθηκε να διευκρινήσει μια παλαιότερη δήλωσή του, ότι δηλαδή ο Νίκολα Κάλινιτς είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της εθνικής Σερβίας, βάζοντας στην εξίσωση τον MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέλαβε την εθνική Σερβίας με στόχο να την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από τη θητεία του Σάσα Τζόρτζεβιτς και τα τρία ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και το EuroBasket 2017.

Πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με την προοπτική ο Νίκολα Γιόκιτς να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο στο EuroBasket 2022. Οι Σέρβοι έλαβαν ευχάριστα νέα με την πρόθεση της επιστροφής του σέντερ του Νάγκετς, κάτι που επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Από την πλευρά του, ο Πέσιτς αναφέρθηκε στον Νίκολα Κάλινιτς και την συμβολή του φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα στην εθνική Σερβίας, βάζοντας στην εξίσωση τον MVP του ΝΒΑ.

«Με ρωτούν ξανά αν ο Κάλινιτς είναι ο πραγματικά καλός. Τους απαντώ ότι δεν αλλάζω την γνώμη μου κάθε μέρα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, κάνει σπουδαία δουλειά στο παρκέ, είναι ένας ομαδικός παίκτης και παράλληλα, ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα. Ο Γιόκιτς δεν μπορεί να λειτουργήσει στην εθνική δίχως τον Κάλινιτς. Όπως ο Τζόρνταν δεν μπορούσε δίχως τον Σκότι Πίπεν ή τον Ντένις Ρόντμαν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα